IRMA CORBEEK

Dit ben ik

Mijn naam is Irma Corbeek, ik ben dessinontwerper & illustrator

Ik help jou graag met het ontwerpen van de juiste print voor jouw product! Een print of dessin bepaalt de uitstraling van jouw product, het laat zien wie je bent en welke klant jij bedient. En juist het ontwerpen naar de wensen van jou en je klant is wat ik heel graag doe. Daar heb ik jarenlange ervaring in, in de retail gaat het in de eerste plaats om de wensen van de klant. Een print of dessin ontwerpen naar aanleiding van jouw wensen en op basis van jouw idee├źn en kleuren is het spel waardoor ik me graag uitgedaagd voel. Het is als een puzzel waarbij kleuren en patronen ineens passen waardoor die twee samen jouw product naar een hoger niveau tillen.

 

Al op de kunstacademie wist ik dat ik toegepast en commercieel wilde werken. Jarenlang heb ik dit als designer in de mode bij verschillende retailers en leveranciers dan ook met veel plezier gedaan. Maar de modewereld is vluchtig en ongeduldig, en ik kwam op het punt dat ik wist dat ik het anders wilde. Niet meer mee in de grote stroom, maar veel dichter bij mezelf en veel directer met de klant, met jou dus.

Mijn inspiratie vind ik overal ook dichtbij huis. Terwijl ik aan het wandelen ben zie ik ineens de juiste kleurcombinatie of een mooie vorm. Ik kijk graag naar spannende psychologische crime series want ik ben nieuwsgierig naar hoe iets in elkaar zit en wat mensen beweegt. Ook lees ik heel veel.